logo
Skontaktuj się z nami

Osoba kontaktowa : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

BT-FN Zastąpienie pieczęci mechanicznej AESSEAL T04 i Roten 3

Minimalne zamówienie : 100 szt Cena : Negotiated
Szczegóły pakowania : pudełko jako wymaganie Czas dostawy : 10 dni
Zasady płatności : T/T, Western Union, akredytywa Możliwość Supply : 10000000pc/miesiąc
Miejsce pochodzenia: WYPRODUKOWANO W CHINACH Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: iso9001 Numer modelu: 155

Szczegóły informacji

Tworzywo: Sic sic fkm cer car nbr Funkcjonować: do pompy olejowej, pompy wodnej
Kod HS: 848420090 Specyfikacja: Burgmann Seal 155 Uszczelnienie mechaniczne
certyfikat: ISO9001 Typ: uszczelka burgmann BT-FN
Standardowe lub niestabilne: Standard Styl: Uszczelnienia mechaniczne BT-FN Stożkowa uszczelka sprężysta stosowana w pompie do przenoszenia wody
Rozmiar: 12-40 mm Nazwa produktu: Uszczelnienie mechaniczne 155 Pojedyncze uszczelnienie sprężynowe

opis produktu

Jednosprężowa pieczęć mechaniczna 155 Burgmann BT-FN Zastąpić AESSEAL T04 And Roten 3

 

Warunki eksploatacji:

 

  1. Temperatura: od -20 do +150 °C
  2. Ciśnienie: ≤1,0 MPa
  3. Prędkość: ≤ 10 m/s

2Materiały:

  • Pierścień stacjonarny: węgiel, węglik krzemowy
  • Pierścień obrotowy: ceramika, węglik krzemowy
  • Część 2
  • Sprężyny i części metalowe: stal
  • 3. zastosowania: czysta woda, ścieki, olej i inne umiarkowanie korozyjne płynów

Zdolności wydajności

Temperatura
-30 do 200°C, w zależności od elastomeru
Ciśnienie
Do 10 barów
Prędkość
Do 15 m/s
Dopuszczalny poziom gry końcowej/płynności osiowej
±0,1 mm
Wielkość
12 mm do 75 mm
Marka
JR
Twarz
Ceramika, SiC, TC
Siedzenie
Węgiel, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM itp.
Wiosna
SS304, SS316
Części metalowe
SS304, SS316
Opakowanie
1.Od 10 mm do 20 mm jest pakowany w plastikowe arkusze grupowe i pudełko M.
2.Od 21 mm do 40 mm jest owinięty w plastikowy papier 3. indywidualnie, a następnie grupowo w M-box.
3.Indywidualne opakowanie, 1 sztuk w 1 pudełku jest również dostępne z dodatkowymi kosztami opakowania.
  • 1. Istnieją 2 różne siedzenia, 155A jest większe i 155 jest standardowe.
  • 2.Kolor ceramiki może być żółty lub biały, co jest do wyboru klienta.
  • 3.Rozwierająca twarz jest z układem stopniowym z pierścieniami o, jest taka sama jak oryginalny projekt z Włoch.
  • Zastąpienie:
  • BT1 - BT2 - BT2
  • Do pomp dmuchawiczych, pomp nurkowych i pomp krążących
  • uszczelniacze mechaniczne

BT-FN Zastąpienie pieczęci mechanicznej AESSEAL T04 i Roten 3 0

BT-FN Zastąpienie pieczęci mechanicznej AESSEAL T04 i Roten 3 1BT-FN Zastąpienie pieczęci mechanicznej AESSEAL T04 i Roten 3 2

Zajmujemy się produkcją i instalacją, eksportem i hurtową sprzedażą jakości Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal,PTFE Bellow zewnętrzna uszczelka, Sygnał równowagi katryży, Sygnał równowagi wiązki wielokrotnej, Sygnał równowagi odwrotnej w stanie suchym, Sygnał nierównowagi dwukrotnego działania agitatora, Jednorazowa spięta sprężyna stożkowa, Sygnał wiązki gumowej, Sygnał wiązki wielokrotnej,Metalowa pieczęć, Elastomer Bellow Seal, stożkowy sprężynowy uszczelnienie, klimatyzacja kompresor uszczelnienie, Auto Chłodzenie uszczelnienie, metalowe uszczelnienie Bellow,

Wszystkie gamy uszczelnień mechanicznych dla pomp Flygt, Grundfos, pomp, pomp APV, pomp szlifowych, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps itp.

 

W międzyczasie możemy wyprodukować uszczelki zgodnie z próbką lub rysunkiem i zaprojektować według Twojej prośby.Skontaktuj się z nami o swoich wymaganiach.

 

 

Pytanie nr 1: Czy jest pan firmą produkcyjną lub handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy najlepsze sprzedaż dla usług handlowych.

 

Pytanie 2: Czy mogę spróbować uzyskać próbkę przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Oczywiście. Możesz poprosić o próbki. Zwykle są bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się pańska fabryka?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo, Chinach. Możesz polecieć bezpośrednio na lotnisko w Ningbo lub Szanghaju. Wszyscy nasi klienci, z domu lub za granicą, są ciepło mile widziani, aby nas odwiedzić!

 

Pytanie 4: Jak działa pańska fabryka w zakresie kontroli jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem. Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca. Nasza fabryka uzyskała uwierzytelnienie ISO9001.

 

Pytanie 5: Co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni od otrzymania płatności zaliczkowej.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: W przypadku niewielkich kosztów wysyłki próbki można zapłacić albo za pośrednictwem paypal lub T/T. I za pośrednictwem T/T na widok dla dużej ilości zamówienia.

 

Pytanie 7: Czy OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy wszystkie nasze produkty OEM / ODM.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części pompowe w Państwa firmie?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy również pompy i części pompowe, takie jak pompy Lobe, pompy złożone i jednorodne, pompy jednorodne i emulgujące itp.

Możesz być w tych
Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767