Skontaktuj się z nami

Osoba kontaktowa : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Uszczelnienie wału pompy odśrodkowej AESSEAL P07 do pompy serii LKH

Minimalne zamówienie : 5 szt Cena : Negotiated
Szczegóły pakowania : pudełko jako wymóg Czas dostawy : 20-30 dni
Zasady płatności : T / T, Western Union, L / C Możliwość Supply : 100000 sztuk / miesiąc
Miejsce pochodzenia: Wyprodukowano w Chinach Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: ISO9001 Numer modelu: LKH (P07-31.7)

Szczegóły informacji

Materiał: SIC SIC VITON CAR CER NBR Funkcjonować: do pompy olejowej, pompy wodnej
Pakiet transportowy: Pudełko Kod HS: 848420090
Specyfikacja: LKH (P07-31.7) Certyfikat: ISO 9001
Rodzaj: W przypadku FBD Standard: Standard
Styl: Równe uszczelnieniom mechanicznym AES-P07 do pompy sanitarnej Nazwa produktu: Uszczelnienie mechaniczne AES typ P07 do pompy sanitarnej
High Light:

P07 uszczelnienie wału pompy odśrodkowej

,

uszczelnienie wału pompy odśrodkowej AESSEAL

,

uszczelnienie mechaniczne AESSEAL P07

opis produktu

Uszczelnienie mechaniczne Pompa odśrodkowa Uszczelnienie wału Konstrukcja AESSEAL P07 Uszczelnienie mechaniczne do pompy serii LKH

 

Warunki operacyjne:

  1. Uszczelnienie mechaniczne AES typ P07 do pompy sanitarnej z pojedynczą sprężyną
  2. Odpowiednik AES P07
  3. Nadaje się do pomp laval Alfa CN, EM, FM, GM, LKH, ME, MR
  4. Temperatura: od -20ºC do + 180ºC
  5. Ciśnienie: ≤2,5 MPa
  6. Prędkość: ≤15 m / s

Materiały:

  • Pierścień stacjonarny: CAR, CER, SIC, SSIC
  • Pierścień obrotowy: Q5, grafit węglowy impregnowany żywicą (furan), SIC
  • Uszczelnienie wtórne: Viton, NBR, EPDM
  • Części sprężynowe i metalowe: 304/316

Możliwości wydajności

Uszczelnienie mechaniczne LKH (P07-31.7)
Warunki operacyjne
Rozmiar
Materiał
Temperatura:
-40 ℃ do 200 ℃, w zależności od elastomeru
Od 10 mm do 80 mm,
Twarz: węgiel, SiC, TC
Ciśnienie: do 25 bar
Siedzisko: ceramiczne, SiC, TC
Prędkość: do 20 m / s
Elastomer: NBR, EPDM, FKM
Luz końcowy / luz osiowy Naddatek: ± 1,0 mm
Inne części metalowe: SS304, SS316
 

 

1.. to jest równoważne z

LKH (P07-31.7)

2. nasze uszczelki mogą zastąpić oryginalne uszczelki.

3.Jeśli nie jest to ten, którego potrzebujesz, możesz przekazać nam swój rysunek, materiał, rozmiar wału do wyceny.

Uszczelnienie wału pompy odśrodkowej AESSEAL P07 do pompy serii LKH 0

Uszczelnienie wału pompy odśrodkowej AESSEAL P07 do pompy serii LKH 1

Zajmujemy się produkcją i instalacją, eksportem i hurtową ofertą jakościową uszczelnienia przemysłowego, uszczelnienia pojedynczego sprężyny, uszczelnienia sprężynowego równoważącego i niewyważenia, uszczelnienia montowanego na zewnątrz, uszczelnienia zewnętrznego z mieszkiem PTFE, uszczelnienia równoważącego Catridge, uszczelnienia wielosprężynowego, uszczelnienia odwrotnego wyważenia na sucho , Podwójne uszczelnienie niewyważenia mieszadła, Pojedyncza stożkowa sprężyna śrubowa, Gumowa uszczelka mieszkowa, Uszczelka wielosprężynowa, Metalowa uszczelka mieszkowa, Elastomerowa uszczelka mieszkowa, Stożkowa uszczelka sprężynowa, Uszczelka sprężarki klimatyzacji, Uszczelka automatycznego chłodzenia, Metalowa uszczelka mieszkowa,

Wszystkie gamy uszczelnień mechanicznych do pomp Flygt, pomp Grundfos, pomp, pomp APV, pomp Grindes, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Pompy Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang itp.

 

W międzyczasie możemy wyprodukować uszczelki zgodnie z twoją próbką lub rysunkiem i zaprojektować zgodnie z twoją prośbą,Personalizacja: możliwa jest zmiana materiałów w celu uzyskania innych parametrów pracy.Skontaktuj się z nami i przedstaw swoje wymagania.

 

 

Pytanie 1: Czy jesteś fabryką lub firmą handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy najwyższą sprzedaż w usługach handlowych.

 

Pytanie 2: Czy mogę spróbować otrzymać PRÓBKĘ przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Jasne.Możesz poprosić o próbki.Zwykle są bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się twoja fabryka?Jak mogę tam odwiedzić?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo w Chinach.Możesz polecieć bezpośrednio na lotnisko Ningbo lub Szanghaj.Serdecznie zapraszamy wszystkich naszych klientów z kraju i zagranicy!

 

Pytanie 4: Jak działa Twoja fabryka w zakresie kontroli jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem.Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca.Nasza fabryka uzyskała uwierzytelnienie ISO9001.

 

Pytanie 5: A co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni po otrzymaniu przedpłaty.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: Za niewielki koszt wysyłki próbki można zapłacić za pośrednictwem systemu PayPal lub T / T.I przez T / T w zasięgu wzroku dla dużej ilości zamówienia.

 

Pytanie 7: czy OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, zapewniamy wszystkie nasze produkty usługi OEM / ODM.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części do pomp od Twojej firmy?
Odpowiedź: Tak, zapewniamy również pompy i części do pomp, takie jak pompy krzywkowe, pompy mieszane i homogeniczne, pompy homogeniczne i emulgujące i tak dalej

Możesz być w tych
Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767