logo
Skontaktuj się z nami

Osoba kontaktowa : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Uszczelnienie mechaniczne wkładu 12mm 16mm 22mm CR Kołnierz Grundfos Seal

Minimalne zamówienie : 5szt Cena : Negotiated
Szczegóły pakowania : pudełko jako wymaganie Czas dostawy : Trzy dni
Zasady płatności : T/T, Western Union, L/C Możliwość Supply : 100000 sztuk/miesiąc
Miejsce pochodzenia: wykonane w Chinach Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: ISO9001 Numer modelu: Jr Glf-2 (G01A-12mm 16 mm 22 mm)

Szczegóły informacji

Styl: Uszczelnienie mechaniczne Materiał: SIC SIC FKM
Wielkość: GLF-2-12MM 16MM 22MM Funkcja: do pompy olejowej, pompy wodnej
Specyfikacja: Gruntowskie zamki mechaniczne pompy Kod Hs: 848420090
świadectwo: ISO9001 Rodzaj: Do pompy Grundfos 12 MM 16 MM
Standard: Standard temperatury: -30 ℃ do 200 ℃, w zależności od elastomeru
Rodzaj: 12 mm 16 mm 22 mm 32 mm
Podkreślić:

Uszczelnienie mechaniczne wkładu Grundfos

,

Uszczelnienie mechaniczne kołnierzowe CR

,

Uszczelnienie pompy 12mm 16mm 22mm

opis produktu

Flanka wkładka pieczęć mechaniczna 12mm 16mm 22mm HQQV pieczęć mechaniczna Sic Sic Vition
 
 

Opis:

Zapewnienie ocisku wkładu paska 12MM 16MM 22MM dla HQQE lub HQQV

 

1Warunki eksploatacji:
Temperatura: od -30 do + 220 °C
Ciśnienie: ≤ 2,5 MPa
Prędkość: ≤ 25 m/s
2Materiały:
Pierścień stacjonarny: ceramika, węglik krzemowy, TC
Pierścień obrotowy: węgiel, węglik krzemowy
Część 2
Sprężyny i części metalowe: stal
3Typ siedzenia:
4. zastosowania: czysta woda, ścieki, olej i inne umiarkowanie korozyjne płynów

Zdolności wydajności:

Temperatura
-30 do 200°C, w zależności od elastomeru
Ciśnienie
Do 10 barów
Prędkość
Do 15 m/s
Dopuszczalny poziom gry końcowej/płynności osiowej
±0,1 mm
Wielkość
12MM 16MM 22MM
Marka
JR
Twarz
Węgiel, SiC, TC
Siedzenie
Ceramika, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM itp.
Wiosna
SS304, SS316
Części metalowe
SS304, SS316
Indywidualne pakowanie
Za pomocą pianki i plastikowego papieru, następnie włożyć jeden kawałek uszczelnienia do jednego pudełka, wreszcie włożyć do standardowego kartonu eksportowego.

Zapewnienie mechaniczne 12 mm 16 mm mechaniczne uszczelnienia wału dla pomp z flansą

 

Uszczelnienie mechaniczne wkładu 12mm 16mm 22mm CR Kołnierz Grundfos Seal 0
Uszczelnienie mechaniczne wkładu 12mm 16mm 22mm CR Kołnierz Grundfos Seal 1

Jesteśmy zaangażowani w produkcję i instalację eksportu i hurtowej jakości serii Industrial Seal,

Jednorazowa pieczęć sprężynowa, pieczęć sprężynowa równowagi i nierównowagi, pieczęć zewnętrzna, pieczęć zewnętrzna PTFE,

Zapewnienie równowagi, wielokrotne zapewnienie równowagi sprężynowej, zapewnienie równowagi odwrotnej,

Agitator Dwukrotnie działający uszczelnienie nierównowagi, pojedyncza stożkowa sprężyna spiralna, gumy gumowej uszczelnienie,

Wielokrotna pieczęć sprężynowa, metalowa pieczęć sprężynowa, elastomowa pieczęć sprężynowa, stożkowa pieczęć sprężynowa,

Zamknięcie kompresora klimatyzacji, zamknięcie automatycznego chłodzenia, metalowe zamki,

 

Wszystkie gamy uszczelnień mechanicznych dla pomp Flygt, Grundfos,

Pompy, pompy APV, pompy do szlifowania, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Pompy Vogelsang itp.

 

W międzyczasie, możemy wyprodukować uszczelki zgodnie z próbką lub rysunkiem, i projektować na żądanie

 

 

Pytanie nr 1: Czy jest pan firmą produkcyjną lub handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy najlepsze sprzedaż dla usług handlowych.

 

Pytanie 2: Czy mogę spróbować uzyskać próbkę przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Oczywiście. Możesz poprosić o próbki. Zwykle są bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się pańska fabryka?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo, Chinach. Możesz polecieć bezpośrednio na lotnisko w Ningbo lub Szanghaju. Wszyscy nasi klienci, z domu lub za granicą, są ciepło mile widziani, aby nas odwiedzić!

 

Pytanie 4: Jak działa pańska fabryka w zakresie kontroli jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem. Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca. Nasza fabryka uzyskała uwierzytelnienie ISO9001.

 

Pytanie 5: Co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni od otrzymania płatności zaliczkowej.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: W przypadku niewielkich kosztów wysyłki próbki można zapłacić za to za pośrednictwem paypal lub T/T. W przypadku dużej ilości zamówienia za pośrednictwem T/T na miejscu.

 

Pytanie 7: Czy OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy wszystkie nasze produkty OEM / ODM.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części pompowe w Państwa firmie?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy również pompy i części pompowe, takie jak pompy Lobe, pompy złożone i jednorodne, pompy jednorodne i emulgujące itp.

Możesz być w tych
Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767