Skontaktuj się z nami

Osoba kontaktowa : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Uszczelnienie mechaniczne pompy wodnej GLF 6 12 mm do Grundfos

Minimalne zamówienie : 5 szt Cena : Negotiated
Szczegóły pakowania : pudełko jako wymóg Czas dostawy : 20-30 dni
Zasady płatności : T / T, Western Union, L / C Możliwość Supply : 100000 sztuk / miesiąc
Miejsce pochodzenia: Wyprodukowano w Chinach Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: iso9001 Numer modelu: GLF-6

Szczegóły informacji

Styl: Uszczelnienie mechaniczne Materiał: SIC SIC VITON
rozmiar: 12mm 16mm Funkcjonować: do pompy olejowej, pompy wodnej
Specyfikacja: Uszczelnienie mechaniczne pompy Grundfos Kod HS: 848420090
Certyfikat: ISO 9001 Rodzaj: Do pompy Grundfos
Standard: Standard Temperatura: -30 ℃ do 200 ℃, w zależności od elastomeru
High Light:

Uszczelnienie mechaniczne pompy wodnej GLF 6

,

uszczelnienie mechaniczne pompy wodnej 12 mm

,

uszczelnienie wału pompy wodnej 12 mm

opis produktu

Uszczelnienie mechaniczne do pomp wodnych CR2 CR4 Do pomp Grundfos
GLF-6 12 MM 16 MM
 

Opis:

 

1. Warunki operacyjne:
Temperatura: od -20ºC do + 180ºC
Ciśnienie: ≤2,5 MPa
Prędkość: ≤15 m / s
2. Materiały:
Pierścień stacjonarny: ceramiczny, węglik krzemu, TC
Pierścień obrotowy: węgiel, węglik krzemu
Uszczelnienie wtórne: NBR, EPDM, Viton, PTFE
Części sprężynowe i metalowe: stal
3. Typ siedzenia:
4. Zastosowania: Czysta woda, ścieki, oleje i inne umiarkowanie korozyjne płyny

 

Możliwości wydajności:

 

Temperatura
-30 ℃ do 200 ℃, w zależności od elastomeru
Nacisk
Do 10 barów
Prędkość
Do 15 m / s
Naddatek luzu końcowego / luzu osiowego
± 0,1 mm
Rozmiar
12 mm i 16 mm
Marka
JR
Twarz
Węgiel, SiC, TC
Siedzenie
Ceramika, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON itp.
Wiosna
SS304, SS316
Części metalowe
SS304, SS316
Pakowanie indywidualne
Używając papieru owiniętego pianką i plastikiem,
następnie umieść jeden kawałek pieczęci w jednym pudełku

 

ostatecznie włożony do standardowego kartonu eksportowego.

Uszczelnienie mechaniczne pompy wodnej GLF 6 12 mm do Grundfos 0

Uszczelnienie mechaniczne pompy wodnej GLF 6 12 mm do Grundfos 1Uszczelnienie mechaniczne pompy wodnej GLF 6 12 mm do Grundfos 2

Zajmujemy się produkcją i instalacją, eksportem i hurtowym zakresem jakości pieczęci przemysłowej,

Pojedyncza uszczelka sprężynowa, uszczelka sprężynowa równoważąca i niewyważona, uszczelka montowana na zewnątrz, uszczelka zewnętrzna z mieszkiem PTFE,

Uszczelka równoważąca Catridge, uszczelka wielokrotnego równoważenia sprężyny, uszczelka odwróconego równoważenia pracująca na sucho,

Podwójne uszczelnienie niewyważenia mieszadła, pojedyncza stożkowa spiralna sprężyna, gumowa uszczelka mieszkowa,

Uszczelka wielosprężynowa, uszczelka z metalowym mieszkiem, uszczelka z mieszkiem elastomerowym, uszczelka stożkowa sprężyny,

Uszczelka sprężarki klimatyzacji, uszczelka automatycznego chłodzenia, metalowa uszczelka mieszkowa,

 

Wszystkie gamy uszczelnień mechanicznych do pomp Flygt, Grundfos Pumps,

Pompy, pompy APV, pompy do mielenia, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Pompy Vogelsang itp.

 

W międzyczasie możemy wyprodukować uszczelki zgodnie z twoją próbką lub rysunkiem i zaprojektować zgodnie z twoją prośbą

Pytanie 1: Czy jesteś fabryką lub firmą handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy najwyższą sprzedaż w usługach handlowych.

 

Pytanie 2: Czy mogę spróbować otrzymać PRÓBKĘ przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Jasne.Możesz poprosić o próbki.Zwykle są bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się twoja fabryka?Jak mogę tam odwiedzić?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo w Chinach.Możesz polecieć bezpośrednio na lotnisko Ningbo lub Szanghaj.Serdecznie zapraszamy wszystkich naszych klientów z kraju i zagranicy!

 

Pytanie 4: Jak działa Twoja fabryka w zakresie kontroli jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem.Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca.Nasza fabryka uzyskała uwierzytelnienie ISO9001.

 

Pytanie 5: A co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni po otrzymaniu przedpłaty.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: Za niewielki koszt wysyłki próbki można zapłacić za pośrednictwem systemu PayPal lub T / T.I przez T / T w zasięgu wzroku dla dużej ilości zamówienia.

 

Pytanie 7: czy OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, zapewniamy wszystkie nasze produkty usługi OEM / ODM.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części do pomp od Twojej firmy?
Odpowiedź: Tak, zapewniamy również pompy i części do pomp, takie jak pompy krzywkowe, pompy mieszane i homogeniczne, pompy homogeniczne i emulgujące i tak dalej

Możesz być w tych
Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767