logo
Skontaktuj się z nami

Osoba kontaktowa : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Mechaniczne uszczelnienie spiralne wielokrotne wiosną Burgmann jednouszczelnienie M74F dla pompy wodnej

Minimalne zamówienie : 5 szt Cena : Negotiated
Szczegóły pakowania : pudełko jako wymaganie Czas dostawy : 20-30 dni
Zasady płatności : T/T, Western Union, akredytywa Możliwość Supply : 100000 szt./miesiąc
Miejsce pochodzenia: WYPRODUKOWANO W CHINACH Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: ISO9001 Numer modelu: M74F

Szczegóły informacji

Tworzywo: SIC SIC FKM CAR CER NBR Funkcjonować: do pompy olejowej, pompy wodnej
Pakiet Transportowy: skrzynka Kod HS: 848420090
Specyfikacja: M74F certyfikat: ISO9001
Typ: Do spiralnego pierścienia uszczelniającego M74f Standard: Standard
Styl: Uszczelnienie mechaniczne z pierścieniem O-ring spiralnym M74f Nazwa produktu: Uszczelka Burgmann M74F M74F

opis produktu

Mechaniczne uszczelnienie spiralne wielokrotne wiosną Burgmann jednouszczelnienie M74F dla pompy wodnej

 

Warunki eksploatacji:

 

Temperatura: od -20 do +180 °C
Ciśnienie: ≤ 2,5 MPa
Prędkość: ≤ 15 m/s
2Materiały:
Pierścień stacjonarny: ceramika, węglik krzemowy, TC
Pierścień obrotowy: węgiel, węglik krzemowy
Część 2
Sprężyny i części metalowe: stal
3Typ siedzenia:
4. zastosowania: czysta woda, ścieki, olej i inne umiarkowanie korozyjne płynów


Zdolności wydajności

M74F-D uszczelnienie mechaniczne
Warunki eksploatacji
Wielkość
Materiał
Temperatura:
-40 do 200°C w zależności od elastomeru
14 mm do 100 mm,
Twarz: węgiel, SiC, TC
Ciśnienie: Do 25 barów
Siedzenie: ceramika, SiC, TC
Prędkość: Do 20 m/s
Elastomer:NBR, EPDM, FKM
Zwolnienie na pływanie aksyjne: ±1,0 mm
Pozostałe Pa metalowe
 

 

1.Struktura: M74F-D, rozmiar taki sam jak M74D

2. jest równoważne

Płytka Burgmann M74F-D

3Nasze pieczęcie mogą zastąpić oryginalne.

4Jeśli nie jest to to, czego potrzebujesz, możesz przekazać nam swój rysunek, materiał, rozmiar wału do oferty.

5.Produkty na zamówienie i OEM są mile widziane

6. 12 LAT EXPERIENCY, zapewniamy cenę fabryczną, wysoką jakość, szybką dostawę i najlepszą obsługę.

Mechaniczne uszczelnienie spiralne wielokrotne wiosną Burgmann jednouszczelnienie M74F dla pompy wodnej 0

Mechaniczne uszczelnienie spiralne wielokrotne wiosną Burgmann jednouszczelnienie M74F dla pompy wodnej 1Mechaniczne uszczelnienie spiralne wielokrotne wiosną Burgmann jednouszczelnienie M74F dla pompy wodnej 2Mechaniczne uszczelnienie spiralne wielokrotne wiosną Burgmann jednouszczelnienie M74F dla pompy wodnej 3

Jesteśmy zaangażowani w produkcję i instalację eksportu i hurtowej jakości serii Industrial Seal,

Jednorazowa pieczęć sprężynowa, pieczęć sprężynowa równowagi i nierównowagi, pieczęć zewnętrzna, pieczęć zewnętrzna PTFE,

Zapewnienie równowagi, wielokrotne zapewnienie równowagi sprężynowej, zapewnienie równowagi odwrotnej,

Agitator Dwukrotnie działający uszczelniacz nierównowagi, pojedyncza stożkowa sprężyna spiralna, gumowa uszczelniacz,

Wielokrotna pieczęć sprężynowa, metalowa pieczęć sprężynowa, elastomowa pieczęć sprężynowa, stożkowa pieczęć sprężynowa,

Zamknięcie kompresora klimatyzacji, zamknięcie automatycznego chłodzenia, metalowe zamki,

 

Wszystkie gamy uszczelnień mechanicznych dla pomp Flygt, Grundfos,

Pompy, pompy APV, pompy do szlifowania, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Pompy Vogelsang itp.

 

W międzyczasie, możemy wyprodukować uszczelki zgodnie z próbką lub rysunkiem, i projektować na żądanie

Pytanie nr 1: Czy jest pan firmą produkcyjną lub handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy najlepsze sprzedaż dla usług handlowych.

 

Pytanie 2: Czy mogę spróbować uzyskać próbkę przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Oczywiście. Możesz poprosić o próbki. Zwykle są bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się pańska fabryka?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo, Chinach. Możesz polecieć bezpośrednio na lotnisko w Ningbo lub Szanghaju. Wszyscy nasi klienci, z domu lub za granicą, są ciepło mile widziani, aby nas odwiedzić!

 

Pytanie 4: Jak działa pańska fabryka w zakresie kontroli jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem. Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca. Nasza fabryka uzyskała uwierzytelnienie ISO9001.

 

Pytanie 5: Co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni od otrzymania płatności zaliczkowej.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: W przypadku niewielkich kosztów wysyłki próbki można zapłacić albo za pośrednictwem paypal lub T/T. I za pośrednictwem T/T na widok dla dużej ilości zamówienia.

 

Pytanie 7: Czy OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy wszystkie nasze produkty OEM / ODM.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części pompowe w Państwa firmie?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy również pompy i części pompowe, takie jak pompy Lobe, pompy złożone i jednorodne, pompy jednorodne i emulgujące itp.

Możesz być w tych
Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767