logo
Skontaktuj się z nami

Osoba kontaktowa : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Fluliten Mechanical Seal Us4a Heavy Duty Solution For Low And Medium Pressures

Minimalne zamówienie : 1PC Cena : Negotiated
Szczegóły pakowania : pudełko jako wymaganie Czas dostawy : 20-30 dni
Zasady płatności : T/T, Western Union, L/C Możliwość Supply : 1000pc/miesiąc
Miejsce pochodzenia: Wykonane w Chinach Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: ISO9001 Numer modelu: US4A

Szczegóły informacji

Tworzywo: Sic sic fkm Funkcjonować: W przypadku pompy olejowej pompa wodna
Pakiet transportowy: SKRZYNKA Kod HS: 848420090
Specyfikacja: Uszczelnienie mechaniczne Us4a Certyfikat: ISO9001
Typ: Uszczelnienie mechaniczne Fluliten Us4a Standard: Standard
Rozmiar: 20 48,65,80,90 100 mm Nazwa: Us4a

opis produktu

Fluliten Mechanical Seal Us4a Heavy Duty Solution For Low And Medium Pressures
 

Description:
 

  1. High Quality Mechanical Seals
    Description:

    Heavy duty solution for low and medium pressures operations are widely used in the chemical industry and waterworks.
    The US4A is the short version of US3A, single component seal with a type A pinned stationary seat and it.
    Allows rotation in two directions.
    Because of the three drive lugs on the rotating body, they can tolerate high levels of vibration, and mechanical stress.
    The O-ring is easily removed and refitted when assembling the seal on shafts with keyways, threads or sharp edges.
    The US4A version in supplied with a single spring and is more suitable for moderately dirty liquids.

2. Materials:

  • Gaskets in either nitrile, EPDM or Viton rubber
    The slide ring is in carbon, silicon or tungsten
    The seat is made of silicon or tungsten
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities:
 

Temperature
-20℃ to 180℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
20mm-100mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

Fluliten Mechanical Seal Us4a Heavy Duty Solution For Low And Medium Pressures 0

Fluliten Mechanical Seal Us4a Heavy Duty Solution For Low And Medium Pressures 1Fluliten Mechanical Seal Us4a Heavy Duty Solution For Low And Medium Pressures 2Fluliten Mechanical Seal Us4a Heavy Duty Solution For Low And Medium Pressures 3Fluliten Mechanical Seal Us4a Heavy Duty Solution For Low And Medium Pressures 4

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Możesz być w tych
Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767