logo
Skontaktuj się z nami

Osoba kontaktowa : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Niezawodne uszczelnienie mechaniczne do pompy Gorman-Rupp Borneman SLH-4G-3056

Minimalne zamówienie : 1PC Cena : Negotiated
Szczegóły pakowania : pudełko jako wymaganie Czas dostawy : 20-30 dni
Zasady płatności : T/T, Western Union, L/C Możliwość Supply : 1000pc/miesiąc
Miejsce pochodzenia: Wykonane w Chinach Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: iso9001 Numer modelu: BorneMann SLH 4G3000

Szczegóły informacji

Tworzywo: TC TC FKM Funkcjonować: W przypadku pompy olejowej pompa wodna
Pakiet transportowy: Skrzynka Kod HS: 848420090
Specyfikacja: Uszczelnienie mechaniczne z wkładem Gorman Rupp Certyfikat: ISO9001
Typ: Pompa Gormana Ruppa Standard: Standard
Rozmiar: 1,25 cala, 1,5 cala, 1,875 cala, 2,25 cala, 2,75 cala Nazwa: Uszczelnienie mechaniczne kasetowe

opis produktu

Uszczelnienie mechaniczne do pompy Bornemann 4G SLG, pompa śrubowa Bornemann

 

Warunki pracy:

  1. Materiał: SIC/SIC/CAR/TC/HNBR/316
    Rozmiar wału: 40mm 50mm 55mm
    Pasuje doBornemann SLH 4G3000
  2. Temperatura: -20ºC do +180ºC
  3. Ciśnienie: ≤2.5MPa
  4. Prędkość: ≤15m/s

Materiały:

  • Pierścień stacjonarny: Ceramika, Węglik krzemu, TC
  • Pierścień obrotowy: Węgiel, Węglik krzemu
  • Uszczelnienie wtórne: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  • Sprężyna i części metalowe: Stal
  • 3. Typ gniazda:
  • 4. Zastosowania: Czysta woda, ścieki, olej i inne umiarkowanie korozyjne płyny

 

Możliwości wydajności

 

Temperatura
-40℃ do 200℃, zależnie od elastomeru
Ciśnienie
Do 8 bar
Prędkość
Do 18 m/s
Dopuszczalny luz osiowy
±0.1mm
Rozmiar
40mm 50mm 55mm
Marka
JR
Powierzchnia
Węgiel, SiC, TC
Gniazdo
Węgiel, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM itp.
Sprężyna
SS304, SS316
Części metalowe
SS304, SS316
Pakowanie indywidualne
Użycie pianki i papieru plastikowego, a następnie umieszczenie jednej sztuki uszczelnienia w jednym pudełku, a na końcu umieszczenie w standardowym kartonie eksportowym.

 

1.Materiał: SIC/SIC/CAR/TC/HNBR/316

Rozmiar wału: 40mm 50mm 55mm

Niezawodne uszczelnienie mechaniczne do pompy Gorman-Rupp Borneman SLH-4G-3056 0Niezawodne uszczelnienie mechaniczne do pompy Gorman-Rupp Borneman SLH-4G-3056 1Niezawodne uszczelnienie mechaniczne do pompy Gorman-Rupp Borneman SLH-4G-3056 2

Zajmujemy się produkcją i instalacją, eksportem i sprzedażą hurtową wysokiej jakości uszczelnień przemysłowych, uszczelnień z pojedynczą sprężyną, uszczelnień ze sprężyną zbalansowaną i niezbalansowaną, uszczelnień montowanych zewnętrznie, uszczelnień zewnętrznych z mieszkami PTFE, uszczelnień kasetowych zbalansowanych, uszczelnień z wieloma sprężynami zbalansowanymi, uszczelnień z odwróconą sprężyną zbalansowaną do pracy na sucho, uszczelnień z podwójnym działaniem niezbalansowanym do mieszadeł, pojedynczych sprężyn stożkowych spiralnych, uszczelnień z mieszkami gumowymi, uszczelnień z wieloma sprężynami, uszczelnień z mieszkami metalowymi, uszczelnień z mieszkami elastomerowymi, uszczelnień ze sprężynami stożkowymi, uszczelnień do sprężarek klimatyzacji, uszczelnień do chłodzenia samochodów, uszczelnień z mieszkami metalowymi,

Wszystkie rodzaje uszczelnień mechanicznych do pomp Flygt, pomp Grundfos, pomp, pomp APV, pomp Grindes, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps itp.

 

Jednocześnie możemy produkować uszczelnienia zgodnie z Państwa próbką lub rysunkiem oraz projektować zgodnie z Państwa życzeniem,Dostosowywanie: Możliwe są zmiany materiałów w celu uzyskania innych parametrów pracy. Skontaktuj się z nami ze swoimi wymaganiami.

 

 

Pytanie 1: Czy jesteście fabryką czy firmą handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy naszych najlepszych sprzedawców do obsługi handlowej.

 

Pytanie 2: Czy mogę spróbować uzyskać PRÓBKĘ przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Jasne. Możesz poprosić o próbki. Zazwyczaj są one bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się Wasza fabryka? Jak mogę ją odwiedzić?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo w Chinach. Możesz polecieć bezpośrednio na lotnisko w Ningbo lub Szanghaju. Wszyscy nasi klienci, z kraju i zagranicy, są serdecznie zaproszeni do odwiedzenia nas!

 

Pytanie 4: Jak Wasza fabryka radzi sobie z kontrolą jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem. Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca. Nasza fabryka uzyskała certyfikat ISO9001.

 

Pytanie 5: A co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni po otrzymaniu przedpłaty.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: Za koszt wysyłki małej próbki można zapłacić albo przez paypal, albo przez T/T. A przez T/T na widok dla dużej kwoty zamówienia.

 

Pytanie 7: Czy OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, świadczymy usługi OEM / ODM dla wszystkich naszych produktów.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części do pomp od Państwa firmy?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy również pompy i części do pomp, takie jak pompy łopatkowe, pompy złożone i homogenizacyjne, pompy homogenizacyjne i emulgacyjne i tak dalej

Możesz być w tych
Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767