logo
Skontaktuj się z nami

Osoba kontaktowa : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Uszczelnienie mechaniczne 103 103b Sprężyna Elastomer Mieszki Uszczelnienie Pompy Wody

Minimalne zamówienie : 1PC Cena : USD50-1000
Szczegóły pakowania : pudełko jako wymaganie Czas dostawy : 20-30 dni
Zasady płatności : T/T, Western Union, L/C Możliwość Supply : 100000 %/miesiąc
Miejsce pochodzenia: Wykonane w Chinach Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: iso9001 Numer modelu: 103B

Szczegóły informacji

Tworzywo: SIC SIC FKM Funkcjonować: W przypadku pompy olejowej pompa wodna
Kod HS: 848420090 Certyfikat: ISO9001
Typ: Do uszczelki pompy Hidrostal Standard: Standard
Rozmiar: Rozmiar niestandardowy Aplikacja: Uszczelka wału
Specyfikacja: Uszczelka pompy Hidrostal Styl: Zęby hydrostatyczne
Podkreślić:

Uszczelnienie mechaniczne pompy wody 103

,

Uszczelnienie elastomerowe sprężynowe 103b

,

Uszczelnienie mieszkowe do pomp

opis produktu

Serial uszczelnień mechanicznych typu 103B-22/25/30/35 do pomp

 

Warunki eksploatacji:

  1. pring Wyroby mechaniczne Foka Elastomer WęgielWodaPompy Foka
  2. Rozmiar wału: 22 mm 25 mm 30 mm 35 mm
  3. Temperatura: od -20 do +180 °C
  4. Ciśnienie: ≤ 2,5 MPa
  5. Prędkość: ≤ 15 m/s

Materiały:

  • Pierścień stacjonarny: ceramika, węglik krzemowy, TC
  • Pierścień obrotowy: węgiel, węglik krzemowy
  • Część 2
  • Sprężyny i części metalowe: stal
  • 3Typ siedzenia:
  • 4. zastosowania: czysta woda, ścieki, olej i inne umiarkowanie korozyjne płynów

 

Zdolności wydajności

 

Temperatura
-40 do 200°C, w zależności od elastomeru
Ciśnienie
Do 8 barów
Prędkość
Do 18 m/s
Dopuszczalny poziom gry końcowej/płynności osiowej
±0,1 mm
Wielkość
22mm 25mm 30mm 35mm
Marka
JR
Twarz
Węgiel, SiC, TC
Siedzenie
Węgiel, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM itp.
Wiosna
SS304, SS316
Części metalowe
SS304, SS316
Indywidualne pakowanie
Za pomocą pianki i plastikowego papieru, następnie włożyć jeden kawałek uszczelnienia do jednego pudełka, wreszcie włożyć do standardowego kartonu eksportowego.

 

Uszczelnienie mechaniczne 103 103b Sprężyna Elastomer Mieszki Uszczelnienie Pompy Wody 0Uszczelnienie mechaniczne 103 103b Sprężyna Elastomer Mieszki Uszczelnienie Pompy Wody 1Uszczelnienie mechaniczne 103 103b Sprężyna Elastomer Mieszki Uszczelnienie Pompy Wody 2

Jesteśmy zaangażowani w produkcję i instalację, eksport i hurtową sprzedaż jakości Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal,PTFE Bellow zewnętrzna uszczelka, Sygnał równowagi katryży, Sygnał równowagi wiązki wielokrotnej, Sygnał równowagi odwrotnej w suchym biegu, Sygnał nierównowagi dwukrotnego działania agitatora, Jednorazowa koniowa sprężyna spiralna, Sygnał wiązki gumowej, Sygnał wiązki wielokrotnej,Metalowa pieczęć, Elastomer Bellow Seal, stożkowa pieczęć sprężynowa, pieczęć sprężarki klimatyzacyjnej, pieczęć automatycznego chłodzenia, metalowa pieczęć,

Wszystkie gamy uszczelnień mechanicznych dla pomp Flygt, Grundfos, pomp, pomp APV, pomp szlifowych, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps itp.

 

W międzyczasie możemy wyprodukować uszczelki zgodnie z próbką lub rysunkiem i zaprojektować według Twoich żądań. Dostosowanie: Możliwe są zmiany materiałów do uzyskania innych parametrów operacyjnych.Skontaktuj się z nami o swoich wymaganiach.

 

 

Pytanie nr 1: Czy jest pan firmą produkcyjną lub handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy najlepsze sprzedaż dla usług handlowych.

 

Pytanie 2: Czy mogę spróbować uzyskać próbkę przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Oczywiście. Możesz poprosić o próbki. Zwykle są bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się pańska fabryka?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo w Chinach. Możesz polecieć bezpośrednio na lotnisko w Ningbo lub Szanghaju. Wszyscy nasi klienci, z domu lub za granicą, są ciepło mile widziani, aby nas odwiedzić!

 

Pytanie 4: Jak działa pańska fabryka w zakresie kontroli jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem. Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca. Nasza fabryka uzyskała uwierzytelnienie ISO9001.

 

Pytanie 5: Co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni od otrzymania płatności zaliczkowej.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: W przypadku niewielkich kosztów wysyłki próbki można zapłacić za to za pośrednictwem paypal lub T/T. W przypadku dużej ilości zamówienia za pośrednictwem T/T na miejscu.

 

Pytanie 7: Czy OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy wszystkie nasze produkty OEM / ODM.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części pompowe w Państwa firmie?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy również pompy i części pompowe, takie jak pompy Lobe, pompy złożone i jednorodne, pompy jednorodne i emulgujące itp.

Możesz być w tych
Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767