logo
Skontaktuj się z nami

Osoba kontaktowa : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Cartridge Mechanical Seals Chesterton S10 Wysokiej Wydajności Single Cassette Seal

Minimalne zamówienie : 5szt Cena : Negotiated
Szczegóły pakowania : pudełko jako wymaganie Czas dostawy : 20-30 DNI
Zasady płatności : T/T, Western Union, L/C Możliwość Supply : 100000 sztuk/miesiąc
Miejsce pochodzenia: wykonane w Chinach Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: ISO9001 Numer modelu: S10

Szczegóły informacji

Materiał: SIC SIC FKM CAR CER NBR Funkcja: do pompy olejowej, pompy wodnej
Pakiet transportowy: Pudełko Kod Hs: 848420090
Specyfikacja: Chesterton S10 świadectwo: ISO9001
Rodzaj: Wysoko wydajności pojedynczej pieczęci kasety Standard: Standard
Styl: Uszczelnienie mechaniczne Nazwa produktu: Chesterton S10 Pojedyncza pieczęć kaseta
Podkreślić:

Uszczelnienie mechaniczne Chesterton S10

,

Wysokowydajne uszczelnienie kasetowe

,

Uszczelnienia mechaniczne pomp z gwarancją

opis produktu

Cartridge Mechanical Seals Chesterton S10 Wysokiej Wydajności Single Cassette Seal
 
Warunki eksploatacji:
 
Temperatura -55 do 300 °C (-67 do 570 °F)
Prędkość 25 m/s (5000 rpm)
Uwaga Zdolności ciśnienia uszczelnienia zależą od kombinacji płynu uszczelnionego, temperatury, prędkości i powierzchni uszczelnienia.W celu uzyskania informacji o działaniach poza granicami i dodatkowych materiałach należy zwrócić się do Chesterton Mechanical Seal Engineering.
 
Dane techniczne
 
Wielkość Zakres od 25 mm do 120 mm (1.000 do 4.750 cali)
Stosowane normy i homologacje ISO-3069C, ASME B73.1, ASME B73.2, NSF61
Warianty S10PQ - pozytywne gaśnięcie
S10CS - Pieczęć powłok
S10OS - Komory z nadmiarem uszczelnienia
 
Materiały
 
Twarze CB, TC, SSC
Elastomery FKM, EPDM, FEPM, FFKM
Metali EN 1.4401 (316SS), Inne metalurgii dostępne na żądanie
Sprężyny EN 2.4819 (stop C-276)


Zdolności wydajności

chesterton s10 uszczelnienie mechaniczne
Warunki eksploatacji
Wielkość
Materiał
Temperatura:
-40 do 200°C w zależności od elastomeru

 

25 mm do 120 mm
Twarz: węgiel, SiC, TC
Ciśnienie: Do 25 barów
Siedzenie: ceramika, SiC, TC
Prędkość: Do 20 m/s
Elastomer:NBR, EPDM, FKM
Zwolnienie na pływanie aksyjne: ±1,0 mm
Pozostałe części metalowe:SS304 SS316
 

 

Cartridge Mechanical Seals Chesterton S10 Wysokiej Wydajności Single Cassette Seal 0Cartridge Mechanical Seals Chesterton S10 Wysokiej Wydajności Single Cassette Seal 1Cartridge Mechanical Seals Chesterton S10 Wysokiej Wydajności Single Cassette Seal 2Cartridge Mechanical Seals Chesterton S10 Wysokiej Wydajności Single Cassette Seal 3

Jesteśmy zaangażowani w produkcję i instalację, eksport i hurtową sprzedaż jakości Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal,PTFE Bellow zewnętrzna uszczelka, Sygnał równowagi katryży, Sygnał równowagi wiązki wielokrotnej, Sygnał równowagi odwrotnej w stanie suchym, Sygnał nierównowagi dwukrotnego działania agitatora, Jednorazowa spięta sprężyna stożkowa, Sygnał wiązki gumowej, Sygnał wiązki wielokrotnej,Metalowa pieczęć, Elastomer Bellow Seal, stożkowa pieczęć sprężynowa, pieczęć sprężarki klimatyzacyjnej, pieczęć automatycznego chłodzenia, metalowa pieczęć,

 

Wszystkie gamy uszczelnień mechanicznych dla pomp Flygt, Grundfos, pomp, pomp APV, pomp szlifowych, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps itp.

 

W międzyczasie, możemy wyprodukować uszczelki zgodnie z próbką lub rysunkiem, i projektować na żądanie

 

 

Pytanie nr 1: Czy jest pan firmą produkcyjną lub handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy najlepsze sprzedaż dla usług handlowych.

Pytanie 2: Czy mogę spróbować uzyskać próbkę przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Oczywiście. Możesz poprosić o próbki. Zwykle są bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się pańska fabryka?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo, Chinach. Możesz polecieć bezpośrednio na lotnisko w Ningbo lub Szanghaju. Wszyscy nasi klienci, z domu lub za granicą, są ciepło mile widziani, aby nas odwiedzić!

 

Pytanie 4: Jak działa pańska fabryka w zakresie kontroli jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem. Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca. Nasza fabryka uzyskała uwierzytelnienie ISO9001.

 

Pytanie 5: Co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni od otrzymania płatności zaliczkowej.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: W przypadku niewielkich kosztów wysyłki próbki można zapłacić za to za pośrednictwem paypal lub T/T. W przypadku dużej ilości zamówienia za pośrednictwem T/T na miejscu.

 

Pytanie 7: Czy OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy wszystkie nasze produkty OEM / ODM.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części pompowe w Państwa firmie?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy również pompy i części pompowe, takie jak pompy Lobe, pompy złożone i jednorodne, pompy jednorodne i emulgujące itp.

Możesz być w tych
Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767