logo
Skontaktuj się z nami

Osoba kontaktowa : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Pompy mechaniczne JOHN CRANE TYPE 8B2 Armstrong 1,125" 1,625" 2,125" 2,625"

Minimalne zamówienie : 1pc Cena : USD50-1000
Szczegóły pakowania : pudełko jako wymaganie Czas dostawy : 20-30 DNI
Zasady płatności : T/T, Western Union, L/C Możliwość Supply : 100000 sztuk/miesiąc
Miejsce pochodzenia: wykonane w Chinach Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: iso9001 Numer modelu: 8B2

Szczegóły informacji

Materiał: SIC SIC FKM Funkcja: do pompy olejowej, pompy wodnej
Kod Hs: 848420090 świadectwo: ISO9001
Rodzaj: Do uszczelnienia mechanicznego pompy Armstrong Standard: Standard
Wielkość: Wielkość na zamówienie Aplikacja: Uszczelnienie wału
Specyfikacja: Uszczelnienie mechaniczne pompy Armstrong Styl: Uszczelnienie mechaniczne 8B2
Podkreślić:

JOHN CRANE 8B2 pieczęć mechaniczna

,

Uszczelnienie mechaniczne pompy Armstrong

,

1.125 cali uszczelnienie mechaniczne

opis produktu

Uszczelnienia mechaniczne pomp wodnych Wymiana uszczelnień pomp Armstrong 1.125" 1.625" 2.125" 2.625"

 

Warunki eksploatacji:

  1. Uszczelnienie pompy Armstrong
  2. Uszczelnienie mechaniczne Armstrong 975002-304 (1.125"), uszczelnienie 4300, 4302 i 4312
  3. Temperatura: od -20ºC do +180ºC
  4. Ciśnienie: ≤2,5 MPa
  5. Prędkość: ≤15 m/s

 Materiały:

  • Pierścień stacjonarny: ceramika, węglik krzemu, TC
  • Pierścień obrotowy: węgiel, węglik krzemu
  • Uszczelnienie wtórne: NBR, EPDM, FKM, PTFE
  • Sprężyna i części metalowe: stal

Możliwości wydajności

 

Temperatura
Od -40℃ do 200℃, w zależności od elastomeru
Ciśnienie
Do 8 bar
Prędkość
Do 18 m/s
Dopuszczalny luz osiowy
±0,1 mm
Rozmiar
1.625" 2.125" 2.625"
Marka
JR
Powierzchnia
Węgiel, SiC, TC
Siedzisko
Węgiel, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM itp.
Sprężyna
SS304, SS316
Części metalowe
SS304, SS316
Pakowanie indywidualne
Użycie pianki i papieru z tworzywa sztucznego, a następnie umieszczenie jednej sztuki uszczelnienia w jednym pudełku, a na końcu umieszczenie w standardowym kartonie eksportowym.
  • 1.Wymiana uszczelnienia mechanicznego pompy Armstrong 1.125" 1.625" 2.125" 2.625"
  • 2. Nasze uszczelnienia mogą zastąpić oryginalne uszczelnienia.
  • 3. Zastosowanie: uszczelnienia są używane głównie w pompach odśrodkowych
  • 4. Standard: produkty są zgodne z normami Din24960, ISO3069, en12576, API682
  • 5. OEM i produkty dostosowane są mile widziane.
  • 6. Cena fabryczna, wysoka jakość, szybka dostawa i najlepsza obsługa.

Pompy mechaniczne JOHN CRANE TYPE 8B2 Armstrong 1,125" 1,625" 2,125" 2,625" 0Pompy mechaniczne JOHN CRANE TYPE 8B2 Armstrong 1,125" 1,625" 2,125" 2,625" 1Pompy mechaniczne JOHN CRANE TYPE 8B2 Armstrong 1,125" 1,625" 2,125" 2,625" 2

Zajmujemy się produkcją i instalacją eksportu i hurtowej sprzedaży wysokiej jakości uszczelnień przemysłowych, uszczelnień z pojedynczą sprężyną, uszczelnień ze sprężyną zbalansowaną i niezbalansowaną, uszczelnień montowanych zewnętrznie, uszczelnień z mieszkami PTFE montowanych zewnętrznie, uszczelnień kasetowych zbalansowanych, uszczelnień z wieloma sprężynami zbalansowanymi, uszczelnień z suchym biegiem z odwróconym balansem, uszczelnień z podwójnym działaniem niezbalansowanych mieszadeł, pojedynczej stożkowej sprężyny śrubowej, uszczelnień z mieszkami gumowymi, uszczelnień z wieloma sprężynami, uszczelnień z mieszkami metalowymi, uszczelnień z mieszkami elastomerowymi, uszczelnień ze sprężyną stożkową, uszczelnień do sprężarek klimatyzacji, uszczelnień do chłodzenia samochodów, uszczelnień z mieszkami metalowymi,

Wszystkie rodzaje uszczelnień mechanicznych do pomp Flygt, pomp Grundfos, pomp, pomp APV, pomp Grindes, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps itp.

 

Jednocześnie możemy produkować uszczelnienia zgodnie z Państwa próbką lub rysunkiem i projektować zgodnie z Państwa życzeniem,Dostosowywanie: Możliwe są zmiany materiałów w celu uzyskania innych parametrów pracy. Skontaktuj się z nami ze swoimi wymaganiami.

 

 

Pytanie 1: Czy jesteś fabryką czy firmą handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy naszych najlepszych sprzedawców do obsługi handlowej.

 

Pytanie 2: Czy mogę spróbować uzyskać PRÓBKĘ przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Jasne. Możesz poprosić o próbki. Zazwyczaj są one bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się Twoja fabryka? Jak mogę tam pojechać?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo w Chinach. Możesz polecieć bezpośrednio na lotnisko w Ningbo lub Szanghaju. Wszyscy nasi klienci, z kraju i zagranicy, są serdecznie zaproszeni do odwiedzenia nas!

 

Pytanie 4: Jak Twoja fabryka radzi sobie z kontrolą jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem. Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca. Nasza fabryka uzyskała certyfikat ISO9001.

 

Pytanie 5: A co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni po otrzymaniu przedpłaty.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: Za koszt wysyłki małej próbki możesz zapłacić albo przez paypal, albo przez T/T. A przez T/T w zasięgu wzroku za dużą kwotę zamówienia.

 

Pytanie 7: Czy OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, zapewniamy wszystkie nasze produkty w usłudze OEM / ODM.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części do pomp od Państwa firmy?
Odpowiedź: Tak, zapewniamy również pompy i części do pomp, takie jak pompy zębate, pompy złożone i homogeniczne, pompy homogeniczne i emulgacyjne i tak dalej

Możesz być w tych
Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767