logo
Skontaktuj się z nami

Osoba kontaktowa : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

NBR Elastomer M74F-D Burgmann Mechaniczna uszczelka dla pompy wodnej

Minimalne zamówienie : 5 szt Cena : Negotiated
Szczegóły pakowania : pudełko jako wymóg Czas dostawy : 20-30 dni
Zasady płatności : T / T, Western Union, L / C Możliwość Supply : 100000 sztuk / miesiąc
Miejsce pochodzenia: Wyprodukowano w Chinach Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: ISO9001 Numer modelu: M74F-D

Szczegóły informacji

Tworzywo: SIC SIC FKM CAR CER NBR Funkcjonować: do pompy olejowej, pompy wodnej
Pakiet Transportowy: skrzynka Kod HS: 848420090
Specyfikacja: M74F certyfikat: ISO9001
Typ: Dla M2N Standard: Standard
Styl: Uszczelnienie mechaniczne Nazwa produktu: Uszczelka Burgmann M7N M74F-D
Podkreślić:

Elastomer NBR Uszczelnienie mechaniczne Burgmanna

,

M74F Uszczelnienie mechaniczne Burgmanna

,

M74F

opis produktu

Uszczelnienie mechaniczne M74F -D Uszczelki Burgmann do przemysłowej uszczelki pompy wodnej Pierścień pompujący Kqsn i uszczelka Andritz

 

Warunki operacyjne:

 

Temperatura: -20°C do +180°C
Ciśnienie: ≤2,5 MPa
Prędkość: ≤15 m/s
2. Materiały:
Pierścień stacjonarny: ceramiczny, węglik krzemu, TC
Pierścień obrotowy: węgiel, węglik krzemu
Uszczelnienie wtórne: NBR, EPDM, FKM, PTFE
Sprężyny i części metalowe: stal
3. Typ siedzenia:
4. Zastosowania: Czysta woda, ścieki, olej i inne umiarkowanie żrące płyny


Możliwości wydajności

M74F-D uszczelnienie mechaniczne
Warunki operacyjne
Rozmiar
Tworzywo
Temperatura:
-40 ℃ do 200 ℃ w zależności od elastomeru
14mm do 100mm,
Powierzchnia czołowa: węgiel, SiC, TC
Ciśnienie: do 25 barów
Siedzisko: ceramiczne, SiC, TC
Prędkość: do 20 m/s
Elastomer: NBR, EPDM, FKM
Luz końcowy / pływak osiowy Naddatek: ± 1,0 mm
Inny metal Pa
 

 

1.Cechy struktury: M74F-D, rozmiar jest taki sam jak M7N

2.jest to równoważne

Uszczelka Burgmann M74F -D

3. Nasze uszczelki mogą zastąpić oryginalne uszczelki.

4. Jeśli nie jest to ten, którego potrzebujesz, możesz przekazać nam swój rysunek, materiał i rozmiar wału do wyceny.

5. Niestandardowe produkty i OEM są mile widziane

6. 12-letnie doświadczenie, zapewniamy cenę fabryczną, wysoką jakość, szybką dostawę i najlepszą obsługę.

NBR Elastomer M74F-D Burgmann Mechaniczna uszczelka dla pompy wodnej 0

NBR Elastomer M74F-D Burgmann Mechaniczna uszczelka dla pompy wodnej 1NBR Elastomer M74F-D Burgmann Mechaniczna uszczelka dla pompy wodnej 2NBR Elastomer M74F-D Burgmann Mechaniczna uszczelka dla pompy wodnej 3

Zajmujemy się produkcją i montażem, eksportem i sprzedażą hurtową asortymentu uszczelnień przemysłowych,

Pojedyncza uszczelka sprężynowa, uszczelka sprężynowa równoważąca i niewyważająca, uszczelka montowana na zewnątrz, uszczelka z mieszkiem PTFE montowana na zewnątrz,

Uszczelnienie równoważące Catridge, Uszczelnienie równoważące z wieloma sprężynami, Uszczelnienie odwróconego równoważenia pracy na sucho,

Uszczelka niewyważenia mieszadła dwustronnego działania, pojedyncza stożkowa sprężyna śrubowa, gumowa uszczelka mieszkowa,

Uszczelka wielosprężynowa, uszczelka mieszkowa metalowa, uszczelka elastomerowa, uszczelka sprężynowa stożkowa,

Uszczelka sprężarki klimatyzacji, uszczelka automatycznego chłodzenia, metalowa uszczelka mieszkowa,

 

Wszystkie rodzaje uszczelnień mechanicznych do pomp Flygt, Grundfos,

Pompy, Pompy APV, Pompy Grindes, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha,

Pompy Vogelsang itp.

 

W międzyczasie możemy wyprodukować uszczelki według Twojej próbki lub rysunku i zaprojektować zgodnie z Twoją prośbą

Pytanie 1: Czy jesteś fabryką lub firmą handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy najlepszą sprzedaż usług handlowych.

 

Pytanie 2: Czy mogę spróbować uzyskać PRÓBKĘ przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Jasne. Można poprosić o próbki. Zwykle są bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się Twoja fabryka? Jak mogę tam odwiedzić?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo w Chinach. Można polecieć bezpośrednio na lotnisko w Ningbo lub w Szanghaju. Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia nas wszystkich naszych klientów z kraju i zagranicy!

 

Pytanie 4: Jak radzi sobie Twoja fabryka w zakresie kontroli jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem. Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca. Nasza fabryka uzyskała uwierzytelnienie ISO9001.

 

Pytanie 5: A co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni od otrzymania przedpłaty.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: W przypadku małych kosztów wysyłki próbki możesz zapłacić za pomocą systemu PayPal lub T/T. I przez T/T w zasięgu wzroku dla dużej ilości zamówienia.

 

Pytanie 7: Jeśli OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, zapewniamy usługi OEM/ODM dla wszystkich naszych produktów.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części pomp od Waszej firmy?
Odpowiedź: Tak, zapewniamy również pompy i części pomp, takie jak pompy krzywkowe, pompy złożone i jednorodne, pompy homogeniczne i emulgujące i tak dalej

Możesz być w tych
Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767