Skontaktuj się z nami

Osoba kontaktowa : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Uszczelnienie mechaniczne M7N Uszczelnienie wału pompy wodnej Uszczelnienie sprężyny fali

Minimalne zamówienie : 5 szt Cena : Negotiated
Szczegóły pakowania : pudełko jako wymóg Czas dostawy : 20-30 dni
Zasady płatności : T / T, Western Union, L / C Możliwość Supply : 100000 sztuk / miesiąc
Miejsce pochodzenia: Wyprodukowano w Chinach Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: ISO9001 Numer modelu: M7N

Szczegóły informacji

Materiał: SIC SIC VITON CAR CER NBR Funkcjonować: do pompy olejowej, pompy wodnej
Pakiet transportowy: Skrzynka Kod HS: 848420090
Specyfikacja: Uszczelnienie mechaniczne Uszczelnienie Burgmann M7N Certyfikat: ISO 9001
Rodzaj: Uszczelka sprężynowa fali M7N Standard: Standard
Styl: Uszczelnienie mechaniczne Nazwa produktu: Uszczelka Burgmann M7N
High Light:

Uszczelnienie wału pompy wodnej M74

,

uszczelnienie wału pompy wody ze sprężyną falową

,

uszczelnienia mechaniczne pompy M74

opis produktu

Uszczelnienie mechaniczne Burgmann Burgmann M7n M74 Uszczelka sprężynowa falista do uszczelnienia wału pompy wodnej

 

Warunki operacyjne:

  1. Uszczelnienie mechaniczne Eagle Burgmann M7n do pompy przemysłowej
  2. Wymienne uszczelki eagle burgmann M7N
  3. Temperatura: -20ºC do +180ºC
  4. Ciśnienie: ≤2,5 MPa
  5. Prędkość: ≤15m/s

Materiały:

  • Pierścień stacjonarny: ceramika, węglik krzemu, TC
  • Pierścień obrotowy: węgiel, węglik krzemu
  • Uszczelnienie wtórne: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Części sprężynowe i metalowe: Stal
  • 3. Rodzaj siedzenia:
  • 4. Zastosowania: czysta woda, ścieki, olej i inne umiarkowanie korozyjne płyny


Możliwości wydajności

Uszczelnienie mechaniczne M7N
Warunki operacyjne
Rozmiar
Materiał
Temperatura:
-40 ℃ do 200 ℃ w zależności od elastomeru
14mm do 100mm,
Twarz: węgiel, SiC, TC
Ciśnienie: do 25 bar
Siedzisko: Ceramiczne, SiC, TC
Prędkość: do 20 m/s
Elastomer: NBR, EPDM, FKM
Naddatek na koniec luzu / osiowy naddatek: ± 1,0 mm

 

Inner Część metalowa: SS304 SS316

 

  • Wave Spring, konstrukcja popychacza O-ring
  • Transmisja przez kołek i rowek, niezależnie od kierunku obrotu.
  • Solidny materiał powierzchni uszczelniających można łatwo wymieniać.Dobre odprowadzanie ciepła
  • Niskie ryzyko zatkania zawartością ciał stałych lub lepkimi cieczami
  • Może spełniać dwa standardowe wymiary przy zmianie siedziska stacjonarnego

Uszczelnienie mechaniczne M7N Uszczelnienie wału pompy wodnej Uszczelnienie sprężyny fali 0

 

Uszczelnienie mechaniczne M7N Uszczelnienie wału pompy wodnej Uszczelnienie sprężyny fali 1Uszczelnienie mechaniczne M7N Uszczelnienie wału pompy wodnej Uszczelnienie sprężyny fali 2Uszczelnienie mechaniczne M7N Uszczelnienie wału pompy wodnej Uszczelnienie sprężyny fali 3Uszczelnienie mechaniczne M7N Uszczelnienie wału pompy wodnej Uszczelnienie sprężyny fali 4

Zajmujemy się produkcją i instalacją, eksportem i sprzedażą hurtową asortymentu uszczelnień przemysłowych, pojedynczej uszczelki sprężynowej, uszczelki sprężynowej balansu i niewyważenia, uszczelki montowanej na zewnątrz, uszczelki zewnętrznej z mieszkiem PTFE, uszczelki balansu kasety, uszczelki wielokrotnego wyważania sprężyny, uszczelki odwróconej równowagi do pracy na sucho , Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

Wszystkie typy uszczelnień mechanicznych do pomp Flygt, pomp Grundfos, pomp, pomp APV, pomp Grindes, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Pompy Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang itp.

 

W międzyczasie możemy produkować uszczelki zgodnie z twoją próbką lub rysunkiem i projektować zgodnie z twoją prośbą

 

 

Pytanie 1: Czy jesteś fabryką lub firmą handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy najlepszą sprzedaż w usługach handlowych.

Pytanie 2: Czy mogę spróbować uzyskać PRÓBKĘ przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Jasne.Możesz poprosić o próbki.Zwykle są bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się twoja fabryka?Jak mogę tam odwiedzić?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo w Chinach.Możesz polecieć bezpośrednio na lotnisko Ningbo lub Szanghaj.Serdecznie zapraszamy wszystkich naszych klientów z kraju i zagranicy!

 

Pytanie 4: Jak twoja fabryka radzi sobie z kontrolą jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem.Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca.Nasza fabryka uzyskała uwierzytelnienie ISO9001.

 

Pytanie 5: A co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni od otrzymania przedpłaty.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: Za mały koszt wysyłki próbki możesz zapłacić przez paypal lub T / T.I przez T/T w zasięgu wzroku dla dużej ilości zamówienia.

 

Pytanie 7: czy OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, zapewniamy wszystkie nasze produkty OEM / ODM.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części do pomp od Twojej firmy?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy również pompy i części pomp, takie jak pompy krzywkowe, pompy mieszane i jednorodne, pompy jednorodne i emulgujące i tak dalej

Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767