Gumowa uszczelka mieszkowa typu 2100

Szczegóły Produktu:
Miejsce pochodzenia: Wyprodukowano w Chinach
Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: ISO9001
Numer modelu: 2100
Zapłata:
Minimalne zamówienie: 5 szt
Cena: Negotiated
Szczegóły pakowania: pudełko jako wymóg
Czas dostawy: 20-30 dni
Zasady płatności: T / T, Western Union, L / C
Możliwość Supply: 100000 sztuk / miesiąc

Szczegóły informacji

Materiał: SIC SIC VITON CAR CER NBR Funkcjonować: do pompy olejowej, pompy wodnej
Pakiet transportowy: Pudełko Kod HS: 848420090
Specyfikacja: John Crane typ 2100 Certyfikat: ISO 9001
Rodzaj: 2100 Standard: Standard
Styl: Uszczelnienie mechaniczne Podanie: John Crane 2100 Aesseal B05 Uszczelka Flowserve Pac-Seal 140 Sterling 540
High Light:

Gumowe uszczelnienie miechowe typu 2100

,

gumowe uszczelnienie miechowe gniazda G6

,

przemysłowe uszczelnienia mechaniczne typu 2100

opis produktu

Uszczelnienie mechaniczne Gumowa uszczelka mieszkowa Typ 2100 John Crane Uszczelnienie mechaniczne do pompy wodnej

 

Warunki operacyjne:

  1. Zaprojektowane do wymagających zastosowań uszczelnienie mechaniczne typu 2100 to kompaktowe, zunifikowane, jednosprężynowe elastomerowe uszczelnienie mieszkowe, które zapewnia maksymalną trwałość i wydajność.
  2. Temperatura: -20ºC do +180ºC
  3. Ciśnienie: ≤2,5 MPa
  4. Prędkość: ≤15m/s

Materiały:

  • Pierścień stacjonarny: ceramika, węglik krzemu, TC
  • Pierścień obrotowy: węgiel, TC, węglik krzemu
  • Uszczelnienie wtórne: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Części sprężynowe i metalowe: Stal
  • 3. Rodzaj siedzenia:
  • Standardowy: JRG60
  • Alternatywa: JRG6
  • 4. Zastosowania: czysta woda, ścieki, olej i inne umiarkowanie korozyjne płyny


Możliwości wydajności

 

pompa sulzer John crane 2100 uszczelnienie mechaniczne uszczelnienie obrotowe uszczelka mieszacza
Warunki operacyjne
Rozmiar
Materiał
Temperatura:
-40 ℃ do 200 ℃ w zależności od elastomeru
10mm do 100mm
Twarz: węgiel, SiC, TC
Ciśnienie: do 25 bar
Siedzisko: Ceramiczne, SiC, TC
Prędkość: do 20 m/s
Elastomer: NBR, EPDM, FKM
Naddatek na koniec luzu / osiowy naddatek: ± 1,0 mm
Inne części metalowe: SS304, SS316

 

1.1.2100 mają 3 różne rodzaje gumowego ogona.2100 to krótki standard, ponieważ L1, 2100K to L11, 2100N to L12.
Standardowo posiadamy siedzisko G60, dostępne jest również siedzisko G6.

2. Nasze uszczelki mogą zastąpić oryginalne uszczelki.

John Żuraw 2100
Aesseal B05 , , , , , , , , , , , , ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,, ,
Uszczelnienie Flowserve Pac 140
Sterling 540
Wulkan 14DIN

 

Gumowa uszczelka mieszkowa typu 2100 0

Gumowa uszczelka mieszkowa typu 2100 1Gumowa uszczelka mieszkowa typu 2100 2Gumowa uszczelka mieszkowa typu 2100 3

Zajmujemy się produkcją i instalacją, eksportem i sprzedażą hurtową asortymentu uszczelnień przemysłowych, pojedynczej uszczelki sprężynowej, uszczelki sprężynowej balansu i niewyważenia, uszczelki montowanej na zewnątrz, uszczelki zewnętrznej z mieszkiem PTFE, uszczelki balansu kasety, uszczelki wielokrotnego wyważania sprężyny, uszczelki odwróconej równowagi do pracy na sucho , Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

Wszystkie typy uszczelnień mechanicznych do pomp Flygt, pomp Grundfos, pomp, pomp APV, pomp Grindes, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Pompy Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang itp.

 

W międzyczasie możemy produkować uszczelki zgodnie z twoją próbką lub rysunkiem i projektować zgodnie z twoją prośbą, Dostosowanie: Możliwe są zmiany materiałów w celu uzyskania innych parametrów roboczych.Skontaktuj się z nami, podając swoje wymagania.

 

 

Pytanie 1: Czy jesteś fabryką lub firmą handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy najlepszą sprzedaż w usługach handlowych.

 

Pytanie 2: Czy mogę spróbować uzyskać PRÓBKĘ przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Jasne.Możesz poprosić o próbki.Zwykle są bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się twoja fabryka?Jak mogę tam odwiedzić?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo w Chinach.Możesz polecieć bezpośrednio na lotnisko Ningbo lub Szanghaj.Serdecznie zapraszamy wszystkich naszych klientów z kraju i zagranicy!

 

Pytanie 4: Jak twoja fabryka radzi sobie z kontrolą jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem.Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca.Nasza fabryka uzyskała uwierzytelnienie ISO9001.

 

Pytanie 5: A co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni od otrzymania przedpłaty.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: Za mały koszt wysyłki próbki możesz zapłacić przez paypal lub T / T.I przez T/T w zasięgu wzroku dla dużej ilości zamówienia.

 

Pytanie 7: czy OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, zapewniamy wszystkie nasze produkty OEM / ODM.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części do pomp od Twojej firmy?
Odpowiedź: Tak, dostarczamy również pompy i części pomp, takie jak pompy krzywkowe, pompy mieszane i jednorodne, pompy jednorodne i emulgujące i tak dalej

Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767