Uszczelka pompy Grundfos

Szczegóły Produktu:
Miejsce pochodzenia: Wyprodukowano w Chinach
Nazwa handlowa: JR
Orzecznictwo: ISO9001
Numer modelu: JR GLF-2 (G01A-12MM 16MM)
Zapłata:
Minimalne zamówienie: 5 szt
Cena: Negotiated
Szczegóły pakowania: pudełko jako wymóg
Czas dostawy: 20-30 dni
Zasady płatności: T / T, Western Union, L / C
Możliwość Supply: 100000 sztuk / miesiąc

Szczegóły informacji

Styl: Uszczelnienie mechaniczne Materiał: SIC SIC VITON
rozmiar: GLF-2-12MM 16MM 22MM Funkcjonować: do pompy olejowej, pompy wodnej
Specyfikacja: Uszczelnienie mechaniczne pompy Grundfos Kod HS: 848420090
Certyfikat: ISO 9001 Rodzaj: Do pompy Grundfos 12MM 16MM
Standard: Standard Temperatura: -30 ℃ do 200 ℃, w zależności od elastomeru
High Light:

Uszczelnienie pompy VITON Grundfos

,

uszczelnienie pompy Grundfos 16 mm

,

uszczelnienie mechaniczne wału 16 mm

opis produktu

Mechaniczne uszczelnienie wału do uszczelnienia pompy Grundfos Uszczelnienie wkładu CR Rozmiar wału 12 mm 16 mm 22 mm
 

Opis:

 

Warunki operacyjne:

  1. Temperatura: od -20ºC do + 180ºC
  2. Ciśnienie: ≤2,5 MPa
  3. Prędkość: ≤15 m / s

Materiały:

  • Pierścień stacjonarny: ceramiczny, węglik krzemu, TC
  • Pierścień obrotowy: węgiel, węglik krzemu
  • Uszczelnienie wtórne: NBR, EPDM, Viton, PTFE
  • Części sprężynowe i metalowe: stal
  • Typ siedzenia:
  • Zastosowania: Czysta woda, ścieki, oleje i inne umiarkowanie korozyjne płyny


Możliwości wydajności:

 

Temperatura
-30 ℃ do 200 ℃, w zależności od elastomeru
Nacisk
Do 10 barów
Prędkość
Do 15 m / s
Naddatek luzu końcowego / luzu osiowego
± 0,1 mm
Rozmiar
12 MM 16 MM 22 MM
Marka
JR
Twarz
Węgiel, SiC, TC
Siedzenie
Ceramika, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON itp.
Wiosna
SS304, SS316
Części metalowe
SS304, SS316
Pakowanie indywidualne
Używając zawiniętego w piankę i plastikowego papieru, umieść jeden kawałek pieczęci w jednym pudełku, a na koniec włóż do standardowego kartonu eksportowego.

 

Uszczelnienie mechaniczne 12 mm 16 mm mechaniczne uszczelnienia wału do pomp

Uszczelka pompy Grundfos 0

Uszczelka pompy Grundfos 1

Uszczelka pompy Grundfos 2

Zajmujemy się produkcją i instalacją, eksportem i hurtową ofertą jakościową uszczelnienia przemysłowego, uszczelnienia pojedynczego sprężyny, uszczelnienia sprężynowego równoważącego i niewyważenia, uszczelnienia montowanego na zewnątrz, uszczelnienia zewnętrznego z mieszkiem PTFE, uszczelnienia równoważącego Catridge, uszczelnienia wielosprężynowego, uszczelnienia odwrotnego wyważenia na sucho , Podwójne uszczelnienie niewyważenia mieszadła, Pojedyncza stożkowa sprężyna śrubowa, Gumowa uszczelka mieszkowa, Uszczelka wielosprężynowa, Metalowa uszczelka mieszkowa, Elastomerowa uszczelka mieszkowa, Stożkowa uszczelka sprężynowa, Uszczelka sprężarki klimatyzacji, Uszczelka automatycznego chłodzenia, Metalowa uszczelka mieszkowa,

 

Wszystkie gamy uszczelnień mechanicznych do pomp Flygt, pomp Grundfos, pomp, pomp APV, pomp Grindes, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Pompy Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang itp.

 

W międzyczasie możemy wyprodukować uszczelki zgodnie z twoją próbką lub rysunkiem i zaprojektować zgodnie z twoją prośbą

 

 

Pytanie 1: Czy jesteś fabryką lub firmą handlową?
Odpowiedź: Jesteśmy fabryką i mamy najwyższą sprzedaż w usługach handlowych.

 

Pytanie 2: Czy mogę spróbować otrzymać PRÓBKĘ przed złożeniem zamówienia?
Odpowiedź: Jasne.Możesz poprosić o próbki.Zwykle są bezpłatne.

 

Pytanie 3: Gdzie znajduje się twoja fabryka?Jak mogę tam odwiedzić?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w Ningbo w Chinach.Możesz polecieć bezpośrednio na lotnisko Ningbo lub Szanghaj.Serdecznie zapraszamy wszystkich naszych klientów z kraju i zagranicy!

 

Pytanie 4: Jak działa Twoja fabryka w zakresie kontroli jakości?
Odpowiedź: Jakość jest priorytetem.Zawsze przywiązujemy dużą wagę do kontroli jakości od samego początku do samego końca.Nasza fabryka uzyskała uwierzytelnienie ISO9001.

 

Pytanie 5: A co z czasem realizacji?
Odpowiedź: W ciągu 10-20 dni po otrzymaniu przedpłaty.

 

Pytanie 6: Jak możemy zapłacić?
Odpowiedź: Za niewielki koszt wysyłki próbki można zapłacić za pośrednictwem systemu PayPal lub T / T.I przez T / T w zasięgu wzroku dla dużej ilości zamówienia.

 

Pytanie 7: czy OEM jest dostępny?
Odpowiedź: Tak, zapewniamy wszystkie nasze produkty usługi OEM / ODM.

 

Pytanie 8: Czy mogę kupić pompy lub części do pomp od Twojej firmy?
Odpowiedź: Tak, zapewniamy również pompy i części do pomp, takie jak pompy krzywkowe, pompy mieszane i homogeniczne, pompy homogeniczne i emulgujące i tak dalej

Skontaktuj się z nami

Wpisz swoją wiadomość

info@supseals.com
+8618130083767